De Parel Adres Talmastraat 9
Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer 0184 - 61 25 70 Emai info@deparel.nl    
 

 

 
         
   
Vergaderen Trouwen Diner en buffet Verjaardag en jubilea Cursus en training Congres of evenement
   
         
    Onze zalen CONTACT OPNEMEN    
    De Parel » Onze zalen    
         
    De Parel beschikt over 5 zalen die vanuit de centrale hal bereikbaar zijn. Deze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en de opstelling van de zaal bepalen we in overleg met u. Via de trap naar beneden bereikt u onze 4 benedenzalen, en gaat u vanuit de hal met de trap omhoog, dan komt u bij de bovenzaal.


 

De Bestuurskamer

Een mooie lichte en zakelijke ruimte die zeer geschikt is voor een cursus, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. De zaal is voorzien van comfortabele stoelen. Voor een vergadering biedt de bestuurskamer ruimte aan maximaal 20 personen. Een fijne en overzichtelijke ruimte met internet, voldoende stroomaansluitingen en standaard met beamer en projectiescherm.

MAAK EEN RESERVERING CAPACITEIT BEKIJKEN
     
 

Zaal A, B en C

Drie afzonderlijke zalen die in 2014 zijn gemoderniseerd. Door het gebruik van warme tinten in combinatie met de donkere chique tafels en de comfortabele paarse stoelen wordt een sfeervolle en feestelijke uitstraling gerealiseerd. Door het unieke wandsysteem kunnen deze zalen samengevoegd worden tot 1 grote zaal. Deze zalen, afzonderlijk of als een geheel, worden veel gebruikt voor bruiloften, verjaardagen en jubilea.

MAAK EEN RESERVERING CAPACITEIT BEKIJKEN
     
Zaal D  

Zaal D

De grootste zaal bij De Parel is in 2016 geheel gemoderniseerd. Deze ruime en overzichtelijke zaal heeft voorin een podium en is zeer geschikt voor presentaties, seminars en congressen. En daarnaast, door de sfeervolle inrichting, ook erg geschikt voor een receptie of trouwerij. Bij de entree van deze grote zaal zit een sfeervolle bar, waarvandaan de drankuitgifte geschiedt. De zaal beschikt over een beamer, twee projectieschermen en een geluidsinstallatie.

MAAK EEN RESERVERING CAPACITEIT BEKIJKEN
     
Bovenzaal  

Bovenzaal

In 2016 is de bovenverdieping van De Parel volledig gerenoveerd. Wanneer u vanuit de centrale hal de trap opgaat komt u bij onze bovenzaal, inclusief dakterras. Een leuke locatie met uitzicht over het centrum van Hardinxveld. Geschikt voor een gezellig samenzijn. Voor deze zaal is geen alcoholvergunning, en voor minder valide mensen raden we een van onze andere zalen aan. Voor een High Tea, lunch of geboortefeest is deze zaal erg geschikt.

MAAK EEN RESERVERING CAPACITEIT BEKIJKEN
     
Benedenzaal  

Benedenzalen

Wanneer u vanuit de hal de trap neemt naar beneden, komt u bij onze benedenzalen terecht. U vindt hier vier eenvoudige zalen, budgetvriendelijk, en geschikt voor een vergadering of cursus. Deze zalen zijn enkel per trap te bereiken, waardoor we voor minder valide mensen een van de bovenzalen aanraden. Deze zalen kunnen, indien gewenst, verhuurd worden inclusief het vergaderarrangement, bestaande uit koffie, thee en water.

MAAK EEN RESERVERING CAPACITEIT BEKIJKEN
     
Wagon  

De Wagon

Via de benedenverdieping, of buitenom, bereikt u ‘de Wagon’. Zoals de naam al aangeeft is deze zaal ingericht met een knipoog naar de trein. U vindt hier leuke zitjes, waaronder oude treinbanken. Een geschikte zaal voor een informele bijeenkomst zoals een kraamfeest of verjaardag. Deze zaal heeft een eigen bar met o.a. koelkast en koffiezetapparaat. In deze ruimte mag geen alcohol geschonken worden, daarvoor verwijzen we u graag naar onze andere zalen. Een unieke ruimte met een eigen ingang.

MAAK EEN RESERVERING CAPACITEIT BEKIJKEN
   


   
         
   

Capaciteit van onze zalen

We zetten deze informatie zo snel mogelijk online. Neem contact op voor meer informatie.

   
         
         
   
De Parel
Talmastraat 9
3371 VG Hardinxveld-Giessendam

T: 0184 - 61 25 70
M: 06 - 1327 9054
E: info@deparel.nl

CONTACT
  Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

08:00 - 00:00 uur
08:00 - 00:00 uur
08:00 - 00:00 uur
08:00 - 00:00 uur
08:00 - 00:00 uur
08:00 - 22:30 uur
 
Volg ons via   Facebook   Instagram

Koninklijke Horeca Erkend

KVK 55482104
IBAN NL02RABO0373719582
BTW NL05587785B01

Algemene voorwaarden
Privacy statement
         
   
         
    Vergaderen      Trouwen      Diners en buffetten      Verjaardag en jubilea      Cursus en training      Congressen en evenementen