De Parel Adres Talmastraat 9
Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer 0184 - 61 25 70 Emai info@deparel.nl    
 

 

 
         
    Actueel CONTACT OPNEMEN    
    De Parel » Actueel    
         
   

Inspiratiefilm
 

Oktober 2019: Inspiratiefilm

Tijdens een van de bruiloften in augustus 2019 is deze film gemaakt van De Parel. De film geeft een mooi beeld van onze sfeervolle zalen en hoe ook jullie bruiloft eruit kan zien bij De Parel.

LEES MEER
   

Nieuwe uitgang
 

Maart 2018: Extra uitgang grote zaal

Eerdaags zal een begin gemaakt worden met het plaatsen van een extra uitgang in onze grote zaal. Uiteraard zullen deze werkzaamheden plaatsvinden wanneer onze klanten er minimaal overlast van zullen hebben. Deze extra deuren worden geplaatst i.v.m. de veiligheid zodat in het geval van een calamiteit, iedereen zo snel mogelijk het gebouw kan verlaten. Maar deze deze deuren geven ook de mogelijkheid om een terras aan de buitenzijde te creëren dat direct vanuit de grote zaal toegankelijk is. Een mooie uitbreiding die bij een bruiloft of verjaardag op een warme zomeravond erg van pas zal komen. De exacte plannen zijn nog niet bekend, maar we houden u op de hoogte via Facebook en onze website.
   

Love letters
 

Februari 2018: Love-letters in onze trouwzaal

Heeft u een bruiloft of huwelijksjubileum te vieren bij De Parel? Het is vanaf nu mogelijk om met deze LOVE-letters de zaal extra sfeervol te maken. Tegen een kleine vergoeding kunt u deze verlichte letters huren en gebruiken in een van de mooi ingerichte zalen van De Parel. Twijfelt u nog over de locatie van uw trouwfeest? Kom langs bij De Parel en laat u overtuigen door onze gastvrijheid en sfeervolle zalen. We staan graag voor u klaar om uw bruiloft of jubileum onvergetelijk te laten zijn.
   

Nieuw scherm
 

Januari 2018: Bovenzaal compleet ingericht

Namens het personeel van De Parel wensen we u een goed en gezond nieuwjaar toe! Uiteraard hopen we u dit jaar weer te ontmoeten in ons mooie zalencentrum. Sinds een aantal weken is ook de bovenzaal van De Parel compleet ingericht met een beeldscherm op de wand, waardoor de ruimte erg geschikt is voor vergaderingen, trainingen of cursussen.

LEES MEER

   

Nieuwe zonneschermen
 

Juni 2017: Nieuwe zonneschermen voor De Parel

Met de zomer in aantocht zullen de zonneschermen bij De Parel weer vaker gebruikt gaan worden. Deze maand zijn de nieuwe zonneschermen opgehangen. De rode schermen waren aan vervanging toe en tijdens de rommelmarkt in april 2017 is voldoende geld opgehaald om dit te realiseren. Leuk detail is dat de bezoekers van de rommelmarkt een inbreng hadden in de nieuwe kleur van de zonneschermen. Overduidelijke winnaar werd de kleur paars. Een mooie combinatie met het nieuwe logo, de loper, en de rest van het gebouw. De Parel heeft hiermee ook aan de buitenkant een frisse en eigentijdse uitstraling gekregen. Laat de zomer nu maar komen!
   

Zonnepanelen op het dak
 

Maart 2017: Zonnepanelen

Inmiddels ligt het dak van de Parel vol met zonnepanelen. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit een van de activiteiten van de Parel waarmee we bij willen dragen aan een beter milieu. De oppervlakte en de locatie van het dak leent zich perfect voor deze mogelijkheid. Laat de zon maar komen!
   

Personeel 'de Parel'
 

Januari 2017: Een nieuw jaar

We wensen u een goed en gezond Nieuwjaar. Wij en onze gasten genieten alweer een aantal maanden van het nieuwe interieur en ook in 2017 staan we weer graag voor u klaar als locatie voor uw activiteiten. Wilt u gebruik maken van een van onze zalen voor een vergadering, bruiloft, jubileum of high tea, neem contact op voor een reservering. We bespreken graag met u de mogelijkheden en verzorgen uw verblijf helemaal naar wens. Uw bezoek uitbreiden met een lunch of diner? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Meerdere zalen gebruiken voor een congres of workshops? We regelen het graag voor u. We hopen u te ontmoeten in het nieuwe jaar en zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken!
   

Beeld Evert van Lopik
 

September 2016: En we zijn.. OPEN!

Op 8 september is De Parel officieel in gebruik genomen. Veel mensen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om tijdens het open huis een kijkje te nemen bij het nieuwe interieur. En de reacties waren positief.

LEES MEER
   

Beeld Evert van Lopik
 

Augustus 2016: Wist u dat..

…het kunstwerk op de gevel van De Parel in 1971 gemaakt is door de Hardinxveldse kunstenaar ‘Evert van Lopik’? Het keramisch reliëf stelt twee vogels voor die gevoed worden met brood van hun Hemelse Vader. De kern van de activiteiten in De Parel bestaat uit gemeentewerk van de PKN in Hardinxveld. En in die samenkomsten, zowel in klein als groot verband, gaat de Bijbel open. God’s woord, waarmee we geestelijk gevoed worden.
   

 

Juli 2016: Hervormd Centrum verleden tijd (Kompas)

In het Kompas van deze week een interview met bestuursleden van De Parel (voorheen Hervormd Centrum). Ze kijken terug en vooral vooruit op de nieuwe inrichting en naam.


LEES MEER
   

Verbouwing in volle gang
 

Juli 2016: Verbouwing in volle gang

Inmiddels is er binnen in het Hervormd Centrum al veel veranderd. Muren zijn verwijderd. De vloer is al vervangen en de eerste voorbereidingen worden getroffen voor de opbouw en inrichting. Ook de dakdekkers zijn al volop bezig, en komende week zal de stucadoor de stenen wanden in de hal en grote zaal voorzien van strak stucwerk. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Houdt onze facebookpagina in de gaten voor de laatste update. In de eerste week van september moeten alle werkzaamheden afgerond zijn, en zal De Parel officieel geopend worden.

MEER OP ONZE FACEBOOKPAGINA
   

 

April 2016: Plannen en tekeningen steeds concreter

We laten u graag wat tekeningen zien van de plannen zoals die nu op tafel liggen. De centrale hal, de toiletten, de keuken, de grote zaal, de bovenverdieping en het dak zullen grondig worden aangepakt. In de centrale hal komt een nieuwe garderobe, een trap naar de bovenverdieping en als eyecatcher een hoekbank als centrale ontmoetingsplaats in het gebouw. Ook staat hier vanaf september een nieuwe balie waar vandaan o.a. de dranken geserveerd kunnen worden.

LEES MEER
   

Nieuwe naam Hervormd Centrum
 

Februari 2016: Nieuwe naam voor Hervormd Centrum

Via Facebook is een oproep gedaan om nieuwe namen in te dienen voor het Hervormd Centrum. Nu de plannen voor de verbouwing in de zomer van 2016 definitief zijn, kan er ook nagedacht worden over een nieuwe, passende naam voor het gebouw. Uit zo’n 35 inzendingen is de keuze gevallen op ‘De Parel’. De naam werd zelfs twee keer ingediend. Bedankt voor alle inzendingen.
     

   
         
   

Archief

Augustus 2016 Wist u dat..?
Juli 2016 Kompas: Hervormd Centrum verleden tijd 
Juli 2016 Verbouwing in volle gang
April 2016 Plannen en tekeningen steeds concreter
Februari 2016 Nieuwe naam voor Hervorm Centrum

   
         
         
   
De Parel
Talmastraat 9
3371 VG Hardinxveld-Giessendam

T: 0184 - 61 25 70
M: 06 - 1327 9054
E: info@deparel.nl

CONTACT
  Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

08:00 - 00:00 uur
08:00 - 00:00 uur
08:00 - 00:00 uur
08:00 - 00:00 uur
08:00 - 00:00 uur
08:00 - 22:30 uur
 
Volg ons via   Facebook   Instagram

Koninklijke Horeca Erkend

KVK 55482104
IBAN NL02RABO0373719582
BTW NL05587785B01

Algemene voorwaarden
Privacy statement
         
   
         
    Vergaderen      Trouwen      Diners en buffetten      Verjaardag en jubilea      Cursus en training      Congressen en evenementen